OVER ONS

Wij zijn Drickx Create. Een jong en ambitieus bedrijf met de nodige ervaring. We zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten videoproducties voor zowel commerciële als non-commerciële doeleinden. We leggen de lat hoog bij het ontwikkelen van onze video’s en hebben de ambitie om iedere dag door te groeien. We blijven het liefst onszelf en doen dat waar we  goed in zijn: Video’s maken met het ‘wauw’ effect!

Regie, belichting, camera’s, creativiteit en editen. Wij beschikken over alles om jouw video’s op een professionele manier vast te leggen. Ons team bestaat dan ook uit alleen maar vakidioten die niks liever doen dan bezig zijn met filmen.

Inmiddels zijn we zo gegroeid dat we videoproducties voor uiteenlopende bedrijven maken, van bruiloften, advertenties, brandvideo,  documentaires, interviews, bedrijfsvideo’s tot commercials. Videoproducties in de breedste zin van het woord.

Wij krijgen energie van tevreden klanten en daarom zetten wij altijd graag een stap extra. We overtreffen graag de verwachtingen en proberen altijd boven ons zelf uit te stijgen omdat wij vertrouwen hebben in datgene wat we het liefste doen: gave beelden maken!

Zoek je een manier op jouw bedrijf, product of dienst op een creatieve manier vast te leggen/in beeld te brengen? Dan ben je bij Drickxcreate op juiste adres. Wij helpen jouw bedrijf en de content naar een hoger niveau te brengen met onze video’s.

Video concepten​

Een goede video begint bij een goed concept. Echter is een succesvolle video lastiger dan aanvankelijk wordt gedacht. Een succesvolle video begint bij een goed uitgedacht concept. Wat is het doel van de video? Voor wie is de video bedoeld? Wanneer het concept goedgekeurd is maken we op basis van het concept een script op. Om de verwachting van de kijker te overtreffen is het belangrijk de juiste combinatie van het concept en het beeldmateriaal nodig. Hiermee creeren we een groter bereik.

Video-productie

Videoproducties zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Dagelijks krijgen we een overvloed aan informatie, het is daarom van belang om snel de aandacht te pakken en te behouden. Met video bepaal jij wat de kijker hoort en ziet en welke boodschap je overbrengt. Met video houd je de aandacht van de kijker langer vast en zorgt ook voor een langere bezoekduur op je website. Het zijn slechts een aantal van de talloze voordelen die videomarketing met zich mee brengt.

Video strategie

Het begint bij de keuze van het type video. Welke type video wordt ingezet doen we op basis van de doelstelling(en). Daarna gaan we kijken waar we de video het beste kunnen inzetten en welke locatie het beste aansluit bij het verhaal. Op het moment dat we de verwachting van de kijker hebben gerealiseerd, zal de video het hoogste rendement hebben.