Wij gaan voor een

01 KENNISMAKING

Wij vinden het belangrijk om samen naar een geweldig eindresultaat toe te werken. We wisselen dan ook graag creatieve ideeen uit waarin jouw wensen en de boodschap van de video centraal staan. Wij vertellen natuurlijk ook kort iets over onszelf, maar luisteren vooral met alle aandacht naar jullie verhaal. Met jullie kennis van de organisatie en onze professionaliteit gaan we een uniek eindresultaat opleveren.

02 SCRIPT

Voor de opnames plaats vinden wordt er door Drickx create op basis van de kennismaking, een script samengesteld waarin wij de beste en leukste plannen uitwerken. Het script wordt na intensief overleg met eventuele aanpassingen goedgekeurd, daaropvolgend worden de opnames ingepland.

03 OPNAMES

Wat is een video zonder bijpassende locatie? Aan de hand van het script bepalen we de locatie. Tijdens de opnames zijn we aanwezig met professionele apparatuur en filmen we in Full HD, 4K of 6K.

04 MONTAGE

Nadat de opnames hebben plaatsgevonden gaan we de beelden monteren. In dit proces worden onderdelen als audio, geluidseffecten en voice-over toegevoegd om de beste beleving bij de kijker te creëren.

05 FEEDBACK & OPLEVERING

Zodra de video in concept klaar staat, sturen we je deze toe voor feedback. Wanneer we de feedback binnen hebben maken we de video definitief doormiddel van de laatste aanpassingen en kleurcorrectie (colorgrading)

Bij Drickx create begrijpen we dat actualiteit belangrijk is. We leveren de video graag op in de gewenste periode, dit doen we in overleg zodat we hier een realistische tijdsplanning voor kunnen maken.

GEÏNTERESSEERD GEWORDEN?