Unieke bedrijfsfilms

Of je nu opzoek bent naar een bedrijfsfilm, promotiefilm, advertentievideo, commercial, social media content, documentaire, aftermovie, instructievideo of iets anders. Drickx Create staat voor je klaar!

 

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Dat is heel simpel. Jij hebt hebt een visie en weet exact wat jouw bedrijf te bieden heeft. Maar hoe breng je dit precies over op jouw doelgroep? Hoe zorg je voor de maximale impact, zonder afbreuk te doen aan je merk? 

Dat is het moment dat je mij inschakeld. Want niets is informatiever en krachtiger dan bewegend beeld. Ik denk met je mee en leg jouw visie op een creatieve manier vast op video. Een video waarbij je de aandacht van de kijker van begin tot eind grijpt. Die ervoor zorgt dat mensen even genieten en de beleving ervaren zoals je dat op voorhand had gewild. 

Wist je dat 78% van de mensen sneller een product koopt als ze een productvideo ervan hebben bekeken? En dat een video 1500% vaker wordt gedeeld dan een bericht met alleen tekst en een afbeelding.

Mijn belofte aan jou? Een video die oprechte impact maakt met de garantie dat je jouw video binnen 3 dagen opgeleverd in je mail hebt zitten. Of het nu gaat om een promotiefilm, commercial of aftermovie, ik staan voor je klaar!

Werkwijze

Een goede video begint bij een goede voorbereiding. Wat is je boodschap, wat wil je laten zien, wie is de doelgroep? Een goede locatie voor de opnames is ook erg belangrijk, op basis van jouw voorkeuren en mijn ervaring is het Shooting time! De opnames worden gemaakt met professionele camera’s in Full HD of 4K. Wil je ook slowmotion-beelden of een timelapse-video? Je hoeft het alleen maar aan te geven en ik regel het voor je.

Minstens zo belangrijk als het filmen is editing. Hier breng ik jouw video tot leven tot in de kleinste details doormiddel van kleurbewerking en audio. Zo creëren ik een beleving die jouw kijkers bijblijft.

De timing is alles, dat begrijp ik als geen ander. Daarom zorg ik ervoor dat jouw video volledig bewerkt en opgeleverd wordt binnen 3 dagen. Zo ontzorg ik je volledig en kan jij je volledig focussen op andere zaken leggen. 

MIJN WERK

Dit zijn enkele videoproducties van de vele bedrijfsfilms die ik heb ontwikkeld. 

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

VOOR WIE WIJ WERKEN

SAMEN DE EERSTE STAP ZETTEN?