OVER MIJ

Hey daar! Ik ben Jeroen Hendrickx, de drijvende kracht achter Drickx Create. Voor mij is het creëren van video’s niet zomaar een passie, het is werkelijk de essentie van wie ik ben. Met de nodige ervaring richt ik me op het creëren van diverse videoproducties, waarbij ik geen uitdaging uit de weg ga. Mijn streven is niet alleen het leveren van hoogwaardige video’s, maar ook om dagelijks te groeien in mijn vak.

Ik blijf het liefst trouw aan mezelf, met de focus op datgene waar ik goed in ben. Het creëren van video’s met het ‘wauw’-effect! Van regie, belichting, camera’s en creativiteit tot montage – ik beheers elk aspect om jouw video’s op een professionele wijze vast te leggen. Als een ware vakidioot vind ik mijn grootste vreugde in het verwezenlijken van mijn passie voor filmen.

Door mijn ontwikkeling als videograaf leg ik nu de gaafste videoproducties vast voor diverse bedrijven, variërend van commercials, productvideo’s, advertenties, documentaires tot aan interviews. Inmiddels ben ik zo gegroeid dat ik videoproducties maak voor uiteenlopende bedrijven, advertenties, brandvideo,  documentaires, interviews, bedrijfsvideo’s tot commercials.

MISSIE

Mijn missie is niet alleen het creëren van gave beelden, maar ook het ontzorgen van bedrijven. Ook geef ik je de garantie dat jouw video binnen 3 dagen wordt opgeleverd en laat ik je graag een nieuwe manier van samenwerken ervaren. Mijn motivatie om verwachtingen te overtreffen is onweerstaanbaar en mijn focus ligt volledig op datgene wat ik het liefste doe: het leveren van hoogwaardige video’s!

Ben je op zoek naar een creatieve manier om jouw bedrijf, product of dienst in beeld te brengen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laten we samen video’s maken die oprechte impact maakt tot in de kleinste details.

Video concepten​

Een goede video begint bij een goed concept. Echter is een succesvolle video lastiger dan aanvankelijk wordt gedacht. Een succesvolle video begint bij een goed uitgedacht concept. Wat is het doel van de video? Voor wie is de video bedoeld? Wanneer het concept goedgekeurd is maken we op basis van het concept een script op. Om de verwachting van de kijker te overtreffen is het belangrijk de juiste combinatie van het concept en het beeldmateriaal nodig. Hiermee creeren we een groter bereik.

Video-productie

Videoproducties zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Dagelijks krijgen we een overvloed aan informatie, het is daarom van belang om snel de aandacht te pakken en te behouden. Met video bepaal jij wat de kijker hoort en ziet en welke boodschap je overbrengt. Met video houd je de aandacht van de kijker langer vast en zorgt ook voor een langere bezoekduur op je website. Het zijn slechts een aantal van de talloze voordelen die videomarketing met zich mee brengt.

Video strategie

Het begint bij de keuze van het type video. Welke type video wordt ingezet doen we op basis van de doelstelling(en). Daarna gaan we kijken waar we de video het beste kunnen inzetten en welke locatie het beste aansluit bij het verhaal. Op het moment dat we de verwachting van de kijker hebben gerealiseerd, zal de video het hoogste rendement hebben.