Trouwfilms

Wil jij ook een onvergetelijke, mooie en unieke trouwfilm laten maken van jullie trouwdag? Wij helpen jullie graag met het vastleggen van deze bijzondere dag. Wij denken dan ook graag met jullie mee en zorgen voor een trouwfilm waar het gevoel en de beleving van die dag weer helemaal terug komt! Dus ben je op zoek naar een trouwvideograaf die jullie bruiloft filmt? Wij luisteren graag naar jullie wensen om een trouwfilm te maken die al jullie verwachtingen overtreft. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of boek hieronder jullie bruiloft.

 

Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar jullie wensen en ontwikkelen dan ook een trouwfilm die boven alle verwachtingen uitstijgt. Een trouwfilm waarbij de emotie, de sfeer en het gevoel van die dag weer helemaal tot leven komen. Om op deze manier kijk je altijd met veel plezier terug op jullie prachtige bruiloft!

“Vanaf het eerste contactmoment was de omgang ontzettend vertrouwd, deze professionele en talentvolle videograaf luistert naar jouw ideeën en geeft vanuit zijn eigen inzicht advies.

We hebben een aantal contactmomenten gehad waarin we al onze wensen hebben doorgenomen. Wat zijn wij ongelofelijk blij met het eindresultaat het zag er prachtig uit en zijn Jeroen dan ook erg dankbaar dat we op deze manier onze bruiloft kunnen herbeleven. Bedankt!”

Mark & Larissa

” Super professionele en enthousiaste videografen!

Na het kennismakingsgesprek dat we met Jeroen hebben gehad, waren we meteen enthousiast. Zijn werkwijze en de manier waarop hij met ons mee dacht gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Tijdens de bruiloft communiceerde hij goed met de fotograaf die we ingehuurd hadden. Dit is iets wat Jeroen ook tijdens de kennismaking als erg belangrijk benadrukte. 

Zowel voor als na de bruiloft bleef Jeroen in contact met ons. We zijn enorm blij me onze trouwfilm. Het is de investering echt meer dan waard! Nogmaals super bedankt Jeroen! “

Reindert & Linda

“Wij zijn zo ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Jeroen als videograaf. Met een grote glimlach kijken we telkens weer naar onze trouwfilm. De beleving, sfeer en het geluk dat we op onze dag beleefde komt weer helemaal terug bij het kijken van de trouwfilm.

We hebben genoten van zijn enthousiasme wat er tegelijk voor zorgde dat we ons volledig op ons gemak voelde. We zijn je dan ook heel erg dankbaar voor alles!”

Emanuel & Esther

“Via een gezamenlijke vriendin kwamen we bij Jeroen terecht.

Het eerste kennismakingsgesprek voelde gelijk al zo vertrouwd. Hij dacht mee met onze ideeën en was er vanaf het begin al super enthousiast over. We hadden nogal een uitdaging voor hem klaarliggen met wat wij precies wilden voor film en Jeroen greep deze uitdaging met beide handen aan en heeft er ook echt iets prachtigs van weten te maken. De film is heel mooi en je kan zien dat hij veel aandacht heeft besteed aan het editen. De overgangen van de muziek en beelden zijn goed getimed en de film in zijn geheel is een mooie herbeleving van onze prachtige dag.

Wij raden dan ook Jeroen zeker aan als videograaf!”

Wesley & Kim

“Jeroen was de videograaf op ons huwelijk en wat zijn we daar blij mee! Een enorm enthousiaste videograaf, vol passie voor het vak! Video is naar mijn mening van cruciaal belang om de emotie van zo’n belangrijke dag echt vast te leggen. Het brengt je helemaal terug naar alle bijzondere momenten en daarom zijn we Jeroen ontzettend dankbaar.

Bovendien was Jeroen zeer meedenkend, gezellig en flexibel gedurende het hele traject.

Kortom, we kunnen Jeroen van Drickx Create niet genoeg aanbevelen als videograaf voor een huwelijk of een ander belangrijk evenement. Zijn passie, professionaliteit en talent wil je niet missen op zo’n belangrijke dag!”

Bas & Anne-Linde

Pakketten

Om je op weg te helpen met het kiezen van het pakket dat het beste bij jullie past, hebben we vier mooie pakketten samengesteld. Zelf je pakket samenstellen is uiteraard ook mogelijk! Mocht een pakket buiten je budget vallen laat het ons dan weten, wij denken graag met je mee! Alle pakketten zijn incl. BTW.

Brons

€ 1497,-

Wanneer je een korte trouwfilm met alle highlights van jullie dag wilt, is dit het perfecte pakket om je herinneringen mee vast te leggen.

 • Hele dag aanwezig
 • 2 professionele videografen
 • Een cinematische trouwfilm van 4-6 min
 • De video wordt opgeleverd binnen 8 weken
 • Oplevering via een privélink

zilver

€ 1797,-

Jullie bruiloft op een indrukwekkende manier terug kijken, een weerspiegeling van jullie unieke verhaal, waar je komende jaren echt enthousiast over zal zijn.

 • Hele dag aanwezig
 • 2 professionele videografen
 • Een cinematische trouwfilm van 8-10 min
 • Een 60 seconden cinematische trailer
 • Drone beelden (indien de locatie het toelaat)
 • De video wordt opgeleverd binnen 8 weken
 • Gepersonaliseerde USB-stick

goud

€ 2097,-

Dit uitgebreide pakket bevat alles om jullie fantastische trouwdag onvergetelijk te maken. 

 • Hele dag aanwezig
 • 2 professionele videografen
 • Een cinematische trouwfilm van 10-15 min
 • Een 60 seconden cinematische trailer
 • Drone beelden (indien de locatie het toelaat)
 • De video wordt opgeleverd binnen 8 weken
 • Gepersonaliseerde USB-stick

Essentieel

€ 1197,-

Dit pakket is tijdloos, als je deze tijd van je leven echt wilt herbeleven raad ik je dit pakket aan.

 • Alléén filmen
 • Hele dag aanwezig
 • 2 professionele videografen
 • Aanlevering op een externe harde schijf

GESELECTEERDE KLASSIEKE FILMS

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele trouwfilms die we hebben mogen vastleggen.

 

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

BOEK HIER JULLIE BRUILOFT

  Kies je pakket

  Trouwdatum